Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Deze oude herberg ligt midden in het prachtige natuurreservaat de Duivelsberg. Het oorspronkelijke boerderijtje (en later herberg) met haar rood, groen en wit gekleurde luiken is in de aankleding buiten en van binnen helemaal in Oudhollandse stijl.

De groen en rood geblokte kleedjes op tafel, de antieke entourage maken het geheel tot een heel klein museumpje en brengen u in ieder geval in de stemming voor zo’n oerhollandse pannenkoek. ¬†Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin. Zo midden in het bos, genietend van een hapje en een drankje en de natuur, bent u er even helemaal uit. Het natuurreservaat staat borg voor een rijke flora en fauna. Er zijn diverse wandelingen uitgezet waarbij wij prima start- of rustpunt zijn.

Voor de kleintjes is er ook van alles in huis. Elke maand is er een andere kleurplaat waarbij ze een prijs kunnen winnen. In de speeltuin kunnen ze zich helemaal uitleven op de wip of het klimrek of wat ze maar willen. De Roekoe-tocht is een speurtocht die speciaal voor hun gemaakt is met allemaal leuke vragen en opdrachten. Voor een kinderverjaardagsfeestje zijn er ook verschillende mogelijkheden.

Ook de hondjes worden niet vergeten want buiten staat de hondenbar voor ze klaar.

Adresgegevens

Duivelsberg 1
6572 BE Berg en Dal

(024) 684 14 39 http://www.duivelsberg.nl