Cultureel Centrum De Mallemolen

De Mallemolen… De culturele verbinder…

De Mallemolen is een ultramodern cultureel centrum met vele mogelijkheden. Het in 1989 tot stand gekomen gebouw is gelegen in het centrum van Groesbeek. De Mallemolen heeft ruimten voor groepen van 10 personen, maar ook diverse zalen waarin tot maximaal 250 gasten een zitplaats vinden. Of het nu gaat om vergaderingen, exposities, beurzen, cursusbijeenkomsten, recepties, congressen,  uitvoeringen, verenigingsfeesten of bedrijfsfeesten  met een cultureel tintje. De Mallemolen is er geschikt voor! Hart van De Mallemolen vormt de theaterzaal. Alle toneelvoorzieningen die men van een middelgroot theater mag verwachten zijn aanwezig. Het centrum biedt onderdak aan tal van kunstvormen zoals muziek, beeldende kunst, theater en dans. Er worden cursussen op deze gebieden georganiseerd maar er zijn ook concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, recepties, manifestaties en festivals. Ook worden er doorlopend exposities gehouden van veelal Groesbeekse kunstenaars. Op specifieke wensen kan door De Mallemolen flexibel worden ingespeeld.

Het centrum beschikt over een professioneel team van medewerkers, adviseurs, theatertechnici, baliemedewerkers en beheerders. Uiteraard heeft De Mallemolen ook op horecagebied het nodige te bieden. Er is een gezellig ingericht Theatercafé, ruime foyer met bar en keuken terwijl ook in de sfeervolle benedenzaal horecavoorzieningen zijn. Aan alle restauratieve wensen kan worden voldaan.

Cultureel Centrum De Mallemolen is goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Rondom Cultureel Centrum De Mallemolen zijn gratis parkeervoorzieningen. Bij grote activiteiten hebben wij aan de achterzijde van het gebouw een extra parkeerterrein geopend.

 

Cultureel Centrum De Mallemolen

Kloosterstraat 11
6562 AT Groesbeek

(024) 397 6360 http://www.mallemolengroesbeek.nl/