Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli, ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids tot een jaar of 10! Het park heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden.

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Samen met vriendjes of familie kun je in alle attracties, maar je kunt ook heerlijk alleen spelen.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren op de waterslide zodat je heerlijk kunt afkoelen.

Lekker eten en drinken
Tijdens je bezoek aan Park Tivoli kun je even heerlijk bijkomen in een van de horecagelegenheden in het park. In familierestaurant Tivoli’s Boscafé vind je o.a. frisdranken, warme dranken, gebak, snoep, frietjes, snacks, poffertjes, overheerlijke broodjes en softijs. De Smulhoek in het park heeft o.a. frisdranken, chips, churros, broodjes bratwurst, koeken en verpakt ijs.

Kom gezellig Bosgrillen
Vanaf seizoen 2021 kun je bij familierestaurant ‘Tivoli’s Boscafé’ komen Bosgrillen. Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen en kinderen een gezellig uitje. Wij zorgen voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden.

Je kunt Bosgrillen mét, maar ook zonder bezoek aan Amusementspark Tivoli. Dus leuk voor families en groepen, maar ook zeker voor een gezellig avondje tafelen met de vriendengroep of je partner.
Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of school te bezoeken. Jij komt toch ook?

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl

 

Adresgegevens

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal

(024) 684 4444 https://www.parktivoli.nl